Kirjat

Ensimmäiset kirjat (Kaikki suomeksi)

Soturikissat 1- Villiin luontoon/ Warrior Cats- Into The Wild

Picture
Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania – Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani – on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan.
Muiden klaanien reviirejä uhkaava Varjoklaani kuitenkin voimistuu päivä päivältä, ja Myrskyklaanin kissat ovat vakavassa vaarassa. Uljaita sotureita kuolee, ja jotkut varsin salaperäisellä tavalla.
Keskelle näitä tapahtumia ilmestyy tavallinen kotikissa nimeltä Ruska – joka saattaa osoittautua Myrskyklaanin kaikkein urheimmaksi soturiksi.

Soturikissat 2- Tuli ja jää/ Warrior Cats 2- Fire And Ice

Picture
Nuoresta Tulitassusta on tullut urhea Myrskyklaanin soturi Tulisydän, mutta vaara vaanii edelleen metsässä – ja ehkä lähempänä kuin hän arvaakaan. Lehtikadon ajan saapuessa nälkä, vallanhimo ja salaiset liitot uhkaavat neljän klaanin välistä rauhaa. Samaan aikaan Tulisydämen paras ystävä Harmaaraita heittäytyy suhteeseen, jolla voi olla kohtalokkaat seuraukset.
Kun tilanne kiristyy äärimmilleen, Tulisydäntä ei uhkaa vain taistelu vaan myös petos hänen omiensa joukosta.

Soturikissat 3- Salaisuuksien metsä/Warrior Cats 3- Forest Of Secrets

Picture
Metsässä asuvien soturikissaklaanien – Myrskyklaanin, Tuuliklaanin, Varjoklaanin ja Jokiklaanin – välit ovat vanhojen reviirikiistojen takia edelleen kireät, ja jotkut soturit käyttäytyvät selittämättömällä tavalla. On vaikea tietää, keneen luottaa ja kenelle olla uskollinen.
Myrskyklaanin urhea soturi Tulisydän on päättänyt saada selville totuuden klaaninsa entisen varapäällikön Punahännän salaperäisestä kuolemasta. Etsiessään vastauksia hän pääsee sellaisten salaisuuksien jäljille, jotka joidenkuiden mielestä olisi parempi jättää selvittämättä…

Soturikissat 4- Myrsky nousee/ Warrior Cats 4- Rising Storm

Picture
Tulisydämen uusi tehtävä Myrskyklaanin varapäällikkönä on vaikea. Kaikki eivät hyväksy hänen valintaansa, ja klaanin päällikkö Sinitähti on entisen varapäällikön petollisuudesta niin järkyttynyt, ettei ole enää oma itsensä. Tulisydämen paras ystävä Harmaaraita on vaihtanut klaania, ja vanha petollinen vihamies Tiikerikynsi vaanii yhä metsässä.
Viherlehden aikana metsä on päivä päivältä kuumempi ja kohtalokas metsäpalo riehuu soturien reviireillä. Myrsky on nousemassa…

Soturikissat 5- Vaarallinen polku/ Warrior Cats 5- A Dangerous Path

Picture
Varjoklaani on saanut uuden, julman päällikön, mutta onko hänen vallanjanonsa sammunut – vai hautooko hän kostoa palavammin kuin koskaan? Tulisydän pelkää, että Tiikeritähden nousu liittyy hirvittäviin painajaisiin, jotka riivaavat häntä öisin.
Metsään on tunkeutunut myös salaperäinen uusi uhka, joka asettaa kaikkien kissojen hengen vaakalaudalle. Tulisydämen rakas päällikkö on kääntänyt selkänsä soturiesi-isille ja Tulisydämen sisintä kalvaa epäilys, että tämä on oikeassa. Onko Tähtiklaani hylännyt heidät iäksi?

Soturikissat 6- Pimeyden hetki/ Warrior Cats 6- The Darkest Hour

Picture Pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille, kun Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän hirvittävään vaaraan. Jotta Tulisydän voisi pelastaa ystävänsä, hänen täytyy ymmärtää Tähtiklaanin pelottava ennustus:
”Neljästä tulee kaksi.
Leijona ja tiikeri kohtaavat taistelussa,
ja metsä hukkuu veren valtaan.”

On enteiden täyttymisen ja sankaruuden aika... The New Prophesy/ Uusi profetia
(Vain englanniksi, 2 ensimmäistä osaa myös suomeksi!)

 1- Midnight/ 1- Keskiyö

Picture
Myrskyklaanin nuori soturi Vatukkakynsi saa Tähtiklaanilta salaperäisen viestin, jossa kerrotaan soturiklaanien metsää uhkaavasta tuhosta ja uudesta ennustuksesta. Yllättäen selviää, että muutama muukin on nähnyt samanlaisia unia. Nuoret kissat saavat tehtäväkseen taivaltaa kohti laskevaa aurinkoa kuulemaan, mitä keskiyö heille kertoo…

2- Moonrise/ 2- Kuunnousu (Tulossa suomeksi)

Kuunnousu, Soturikissat, Uusi profetia 2/6Picture
Tähtiklaanin valitsemat kissat ovat palaamassa kotiin pitkältä matkaltaan. Vuoristossa he tapaavat villien kissojen heimon, jolla on omat salaisuutensa ja ennustuksensa.

Samaan aikaan klaanien kotimetsässä tuho on alkanut, ja sota klaanien välillä näyttää väistämättömältä. Ehtivätkö matkalaiset kotiin ajoissa pelastaakseen klaaninsa?

3- Dawn

Picture
Nuoret kissat lähtivät tehtävälle monta kuuta sitten ja ovat palanneet mukanaan hyytävä viesti: Klaanien on siirryttävä uuteen kotiin, taikka he voivat tuhoutua.
Mutta vaarat odottavat heitä alueensa rajojen ulkopuolella ja kissoilla ei ole aavistustakaan minne mennä. He tarvitsevat vain merkkiä Tähtiklaanilta.

4-Starlight

Picture
Ennen siellä oli rauha, mutta nyt järvi värjäytyy verestä punaiseksi...
Nyt klaanit ovat vihdoin saapuneet uuteen kotiinsa, mutta niiden ongelmat eivät suinkaan ole ohi.

5- Twilight

Picture
Ennen siellä on rauha, nyt vuodatetaan verta.
Uusi alue tuo uusia ongelmia ja klaanit eivät vielä osaa kaikkia uusia alueita. Vaarat ne ole koskaan kohdanneet, ennen ne ovat piileet hämärissä varjoissa ja entiset liittolaiset ovat omituisen vihamielisiä.
Koska klaanien erimielisyydet kasvavat yhä suuremmiksi, Tulitähden tyttäret tekevät huolestuttavia päätöksiä. Yksi taistelee uskollisuudesta ja kielletystä rakkaudesta, kun taas muut kamppailevat hänen parhaan ystävänsä petoksen ja metsän yllättävien vaarojen kanssa. Odottamatton vihollinen valmistautuu hyökkäykseen. Heidän rohkeutta ja voimaa tarvitaan enemmän kuin koskaan, että klaani säilyisi hengissä.

6- Sunset

Picture
Menneisyyden varjot nousevat taas pintaan ja Vatukkakynsi pyrkii kostamaan. On vaikea pysytellä uskollisena klaanille. Synkkä polku on kehittymässä ja tiettyjen sotureiden on tehtävä valintoja, jotka määrittävät heidän kohtalostaan​​. . . ja ennen kaikkea kaikkien klaanien kohtalosta.

Power of three (Vain englanniksi)

1 The Sight

Picture
Klaanit ovat kukoistaneet uudessa kodissa, järvellä usean kauden ajan ja Klaanit kasvavat vahvaksi. Nyt on tullut uusia pentuja ja Myrskyklaaniin tulee uusia soturioppilaita.
Laakeritassu, Närhitassu ja Leijonatassu ovat jalojen Oravalennon ja Vatukkakynnen pentuja, sekä Tulitähden lapsenlapsia. Kaikki kolme nuorta kissaa omaavat epätavallisen voiman ja taidon jotka varmasti antavat voimaa klaanin seuraavalle sukupolvelle. Mutta heillä on salaisuuksia, ja salaperäinen ennustus tuo ongelmia. Kaikkien voimia tarvitaan, jotta klaani pysyy hengissä.

2 Dark River

Picture
Kolme Oravalennon ja Vatukkakynnen pentua ovat menestyneet niiden koulutuksessa: Leijonatassulla on voimia ja energiaa, Laakeritassu opiskeli ymmärtämään soturilain ja Närhitassu tutkii hänen salaperäisiä voimia ja yhteyttä Tähtiklaaniin koska on parantajan oppilas.
Mutta jokainen omaa salaisuuden ja huomaa tulevaa pimeyttä.

3 Outcast

Picture
Salainen ennustus muovaa Tulitähden ja tämän lastenlapsien elämää, mutta vain yksi kolmesta tietää sitä. Närhitassu etsi vastauksia vuorilta. Leijonatassu ja Laakeritassu tunnetee myös vetoa vuorille eri syistä.
Mutta vuoret piilottaa vastauksia kuin salaisuuksia ja jos kolme kissaa löytää keinon päästä sinne, he voivat löytää enemmän kuin osasivat odottaa.

4 Eclipse

Picture
Tulitähden kolme lastenlasta ovat opiskelleet kovasti ja suuri ennustus ennustaa heidän kohtalonsa ja vastuu päättää klaanien tulevaisuuden voimakkaasti kolmen koulutuksessa. Mutta jokainen salaa toivova olevansa parempia: Leijonatassu unelmoi olevansa voittamaton taistelussa, Laakeritassu tahtoo olla suuri johtaja ja Närhitassu tietää että hän voi nähdä nykyhetken, menneisyyden ja tulevaisuuden.
Sitten tumma varjo kulkee metsän halki ja salaperäinen muukalainen varoittaa klaaneja tulevista ongelmista. Ensimmäistä kertaa on ilmeistä, että Tähtiklaani ei anna vastauksia vastauksia, joita kissat tarvitsevat.
Yhtäkkiä kriisi uhkaa repiä klaanit erilleen ja soturilaki on murtumassa.

5 Long Shadows

Picture
Klaanit ovat sekasotkussa. Varjoklaani on kääntänyt selkänsä Tähtiklaanille ja lupasi seurata pimeää ja auringonpimennys on ennustettu.
Närhitassu on vakuuttunut, että Tähtiklaani pitää edelleen tärkeänä soturilakia ja hän etsi vastauksia pitkällä menneisyydessä, kauempaa kuin edes Tähtiklaani voi muistaa. Leijonaroihua piinaa väkivaltaoset unet ja veriset näyt ja hän toivoo hän ettei olisi koskaan ennustettu olevan yksi kolmesta, vaan kääntää selkänsä hänen sisaruksilleen. Laakerilehti on kauhuissaan kun klaanit menettävät uskonsa ja soturilaki hajoaa. Hän on valmis taistelemaan kynsin ja hampain säilyttääkseen sen, vaikka se olisi hänen viimeinen tekonsa.

6 Sunrise

Picture
Salaperäinen murha on hajoittanut Myrskyklaanin​​. Mutta enemmän salaisuuksia on vielä tulossa.
Närhisulka on päättänyt selvittää, ketkä hänen oikeat vanhemmat ovat. Mutta hänen täytyy polkea läpi valheiden metsän pyrkiessään paljastamaan totuuden. Laakerilehti on järkyttynyt hänen klaanin tottelemattomuutta soturilakia kohtaan. Leijonaroihu todistaa järkyttäviä tapahtumia, jotka muuttavat kaiken.
Ankara lehtikato on tulossa, vaara vaanii tuttuja kasvoja ja yksi soturi voi kadota.

 

 

 Omen of the stars (Vain englanniksi)

1 The Fourth Apprentice

Picture
Neljä soturiklaania ovat jakaneet maata järven ympäriltä jo monta kuuta, mutta tähtiklaani ennustaa, että kolme Myrskyklaanin kissaa pitelevät tassuissaan valtaa. Närhisulka ja leijonaroihu tietävät, että he ovat kaksi kissaa ennustuksessa. Nyt veljekset odottavat Tähtiklaanin merkkiä kolmannesta kissasta.
Samalla Kyyhkypennusta ja Murattipennusta tulee suuren johtajan Tulisydämen soturioppilaita. Pian toinen alkaa ymmärtää, että hänellä on hallussaan mystiset taidot joita ei toisilla kissoilla ole.
Julman kausi kaikkien klaanien elämää: suuret kalavelat kasvavat, lupaukset täytetään ja kolme nuorta kissaa alkaa purkamaan salaisuuksia jotka sitovat ne yhteen.

2 Fading echoes

Picture
Kolme Myrskyklaanin kissaa: Närhisulka, Leijonaroihu ja Kyyhkytassu purkavat muinaisen profetian sanat.
Närhisulka on klaanin ainoa parantaja ja Leijonaroihu kouluttaa tämän oppilaansa Kyyhkystassun käyttämään tämän voimia Myrskyklaanin parhaaksi. Mutta tummat varjot, jotka ovat kalvanut Myrskyklaania monien kuiden ajan, vaanivat metsässä. Pian salaperäinen vierailija tulee yhden kissan uniin kuiskaten lupaukset suuruudesta, jonka tulokset muuttavat Myrskyklaanin tulevaisuuden.

3 Night Whispers

Picture
Myrskyklaanin ja Varjoklaanin kuolettava taistelu on ohi, mutta jälkiseuraukset silti näkyy jokaisessa klaanissa. Närhisulka huomaa pian vastauksen synkimmistä paikoista. Hän ja Leijonaroihu valmistautuvat tekemään voitavansa Myrskyklaanille. Närhisulka, Leijonaroihu ja Pääskystassu tajuavat kuinka lähellä sota on ja kuinka kaukana ne ovat siitä, että voivat onnistua.

5 The Forgotten Warrior

Picture
Murattilammen rooli vakoojana on yhä päivä päivältä vaarallisempaa. Kyyhkystuuli vainoaa painajaisia vuorille ja löytää pelkonsa mitä on edessä.
Sitten ulkopuolinen ilmestyy Myrskyklaanin keskelle ja levittää epäsopua työntämällä Klaanit kauemmaksi toisistaan​​. Soturit joutuvat valitsemaan sen, jonka sanaan voi luottaa ennen kuin on liian myöhäistä.

6 The Last Hope

Picture
Närhisulka, Kyyhkystuuli ja Leijonaroihu valmistelevat johtamaan soturit taisteluun, he odottavat neljännen soturin saapumista, jonka on ennustettu johtamaan klaanit kirkkauteen.
Pimeyden hetki on koittanut. Toiveet ovat pirstaleina ja sankareita nousee kun soturit taistelevat selviytyäkseen.

7 Hollyleaf's Story (E-Book)

Picture
Kun Laakerilehti katosi järven tunneliin, Myrskyklaani uskoi hänen olevan lopullisesti poissa. Mutta hänen seikkailu oli vasta alkamassa.
Kadonnut ja yksinäinen, Laakerilehti pian tapaa salaperäisen kissan nimeltään ?Pudonneet Lehdet? (Fallen Leaves), joka opettaa hänelle miten elää tunneleissa. Laakerilehti yrittää olla onnellinen, mutta hän ei voi olla miettimättä Myrskyklaania. Laakerilehti tietää hänen sydämensä kuuluu Myrskyklaanille, mutta voiko hän koskaan palata.

Manga (3 ekaa suomennettu muut englanniksi)

1- Kadonnut soturi/ 1- The Lost Warrior

Picture
Kun kaksijalat tuhoavat soturien alueen, Harmaaraita joutuu kaksijalkojen vangiksi pelastaessaan klaanitovereitaan! Kaksijalkalassa on hemmoteltu kotikisu ja Harmaaraita saa kaiken suojan ja ravinnon jota tarvitsee, mutta tämä ei ole tapa, jolla Harmaaraita tahtoo elää. Metsä kutsuu häntä ja hän ei koskaan lakkaa kaipaamasta kotiin. Kun hän ystävystyy kotikisun nimeltä Millie kanssa, hän rohkaisee häntä menemään etsimään kadonneita ystäviään, mutta tuleeko Harmaaraita koskaan löytämään tiensä takaisin klaaniin?

2 Soturin turvapaikka/2 Warriors Refuge

Picture
Harmaaraidan ja Millien matka löytää Myrskyklaani on vasta alkanut ja heillä on edessään uusia esteitä, jotka näyttävät ylitsepääsemättömiltä. Poistuminen kaksijalkalasta hengissä ei ole läheskään niin yksinkertaista kuin he odottivat. Millien tuntemattomuus ulkomaailmaa kohtaan tekee haasteen Harmaaraidalle pitää molemmat hengissä. Juuri kun väliaikainen turvapaikka on näköpiirissä, ristiriita navettakissojen heimoa kohtaan uhkaa rikkoa kaiken hyvän.

3 Soturin paluu/ 3 Warrior's Return

Picture
Harmaaraita ja Millie ovat vihdoin löytäneet Myrskyklaanin vanhan alueen, mutta kaksijalkojen hirviöt ovat tuhonneet metsiä ja Harmaaraita pelkää, että kaikki hänen Soturitoverit ovat kuolleet tai jääneet kaksijalkojen vangeiksi. Millie vaatii, että heidän on etsittävä muut.
Mutta vaara vielä vaanii ympärillä joka käänteessä ja Harmaaraita uskoo matkan olevat mahdoton.

4 The Rise Of Scourge

Picture
Kun kotikisu Tiny (Pikkuruinen) kerran eksyi metsään, hän joutui klaanikissojen käsittelyyn ja sai arpia sekä syvään juurtuneen kaunan. Hänen maineensa kasvoi erakkojen ja kujakissojen keskuudessa. Hän nimesi itsensä uudelleen Ruoskaksi (Scourge) ja jätti kaiken muun taakseen, paitsi hänen tappavan kostonhalunsa.

5 Tigerstar And Sasha 1: Into The Woods

Picture
Sasha saa kaiken mitä tahtoo: koti joka huolehtii päivällä yöllä vapaus mennä ulos metsään. Mutta kun Sasha joutuu lähtemään kodistaan on hänen täytyy elettävä yksin uutta elämää metsässä. Aluksi metsässä olo oli jännittävää, mutta kuitenkin yksinäistä. Kun Sasha tapaa Varjoklaanin johtajan Tiikeritähden hän pohtii klaaniin liittymistä. Mutta Tiikeritähdellä on monia salaisuuksia ja Sasha on päätettävä, voiko hän luottaa Tiikeritähteen.

6 Tigerstar And Sasha 2: Escape From The Forest

Picture
Sasha on päättänyt elää erakkona ja poissa Tiikeritähden pahoista juonista. Mutta elämä erakkona on paljon vaikeampaa kun hän osasi odottaa ja Sasha pian alkaa menettää toivoa. Onko hänen pakko kulkea yksin ikuisesti taistellen ruoasta kujakissojen kanssa.

7 Tigerstar and Sasha 3: Return To The Clans

Picture
Sasha on palannut metsään pentuineen: perhospentu, haukkapentu ja nuijapääpentu, mutta Tiikeritähti silti kummittelee hänen unelmiaan. Hänen mielestään hän on turvallisen matkan päässä Varjoklaanin uteliailta katseilta, mutta Sasha pelkää että Tiikeritähti huomaa pian tämän pennut. On paljaslehden aika ja Sashan on vaikea saada ruokaa pennuilleen ja hän pohtii että olisiko tämän pennuilla parempi paikka sotureina, jossa heidän klaani kouluttaa ja suojelee heitä, mutta missä on Sashan paikka.

8 Ravenpaw's Path 1: Shattered Peace

Picture
Korppitassu on sopeutunut elämään tilalla, poissa metsästä ja Tiikerikynnen silmien alta. Hän tietää että tämä oli oikea valinta ja hän arvostaa päiviään uuden ystävänsä Ohran kanssa. Mutta kun viisi kaksijalkojen kissaa tulevat etsimään tilaslta suojaa, on Korppitassun uusi elämä uhattuna. Hänen ja Ohran täytyy löytää keino kukistaa konnat, ennen kuin he menettävät kotinsa.

9 Ravenpaw's Path 2: A Clan In Need

Picture
Joukko kieroja kissoja ajoivat Korppitassun ja Ohran pois tilalta. Nyt molempien on turvauduttava Korppitassun vanhan ystävän Tulisydämen turvaan. Tulisydän lupaa auttaa Korppitassua ja Ohraa, mutta tällä on omiakin ongelmia Veriklaanin hyökkäysten kanssa. Saavatko he koskaan apua Tulisydämeltä ja pääsevätkö he koskaan kotiin?

10 Ravenpaw's Path 3: The Heart Of A Warrior

Picture
Korppitassu ja Ohra auttoivat heidän ystäviään Myrskyklaanissa kukistamaan julman Veriklaanin ja nyt he ovat valmiita taistelemaan heidän kotinsa takaisin illalla. Tulitähti on luvannut lähettää soturipartion auttamaan heitä, mutta Korppitassua huolestuttaa, että riittääkö se ajamaan hyökkääjät pois. Hän tietää, että hänen on löydettävä oma sisäinen soturi, tai hän menettää kotinsa.

11 Skyclan And The Stranger 1: The Rescue

Picture
Uusilehden aika on tulossa ja Lehtitähti on saanut Taivasklaanin kukoistamaan. Metsät ovat täynnä riistaa, klaani on monipäinen ja Leafstar odottaa omia pentujaan. Mutta muukalainen vaanii Taivasklaanin alueella ja Lehtitähden pennut ja muut nuoret kissat ovat vakavassa vaarassa.

12 Skyclan And The Stranger 2: Beyond The Code

Picture
Entinen kotikisu Sol on liittynyt taivasklaaniin Lehtitähden pyynnöstä.  Sol haaveilee olevansa suuri soturi ja lupaa olla avulias ja rohkea. Mutta Lehtitähti alkaa ihmetellä Solin toimintaa ja tottelemattomuutta soturilakia kohtaan. Lehtitähti alkaa selvittää, voiko Soliin luottaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Super Editions, Superjulkaisut (Vain englanniksi, ensimmäinen myös suomeksi)

1 Firestar's Quest/ 1 Tulitähden tehtävä-"Erikoisseikkailu"

Picture
Soturikissaklaanien välillä vallitsee viimein rauha, mutta Myrskyklaanin päällikkö Tulitähti näkee ahdistavia näkyjä epätoivoisesti pakenevasta, tuntemattomasta kissaklaanista. Pian hänelle paljastuu järkyttävä salaisuus: hänen soturiesi-isänsä Tähtiklaanissa ovat valehdelleet hänelle. Mistä on oikein kysymys?
Tulitähden on lähdettävä vaaralliselle retkelle etsimään totuutta. Kumppaninsa Hiekkamyrskyn kanssa hän taivaltaa kauas kotoa ja saa selville ikivanhan vääryyden. Mikä matkan määrä lieneekään, yksi asia on Tulitähdelle selvä: mikään ei ole enää ennallaan.

2 Bluestar's prophecy

Picture
Neljä villikissojen klaania ovat jakaneet metsän sukupolvien ajan. Mutta nyt jännitteet ovat suuret ja Myrskyklaanin on puolustettava omaa aluettaan sekä riistaansa.
Tähän epävarmuuden aikaan on tämä kirja liittynyt.
On ennustettu, että Sinipennusta tulee yhtä vahva kuin tuli ja hänen on tarkoitettu nousemaan korkealle. Mutta tämä ennustus myös kertoo tuhon, jonka yli hän ei pääse.
Sinipentu saa päällikön paikan ja hänet nimetään Sinitähdeksi. Hän on hyvä päällikkö ja suojelee klaaniaan, mutta menneisyyden salaisuudet tulevat pintaan. Ja ne salaisuudet voivat tuhota Myrskyklaanin... ja Sinitähden.

3 Skyclan's Destiny

Picture
Monta kuuta sitten viisi soturiklaania jakoi metsän rauhassa, mutta kaksijalat tunkeutuivat Taivasklaanin alueelle ja tämä joutui jättämään kotinsa ja yrittämään elää jossakin muualla.
Lopulta klaani hajosi, mutta nyt Tulitähdellä on pyrkimys yhdistää Taivasklaanin jälkeläiset yhteen luoden Taivasklaanin taas loistoonsa. Nyt Lehtitähti on Taivasklaanin päällikkö ja Taivasklaani kukoistaa, mutta Lehtitähti on epäuskoinen klaanin tulevaisuudesta. Uusia uhkia edelleen syntyy kuten rutto ja erimielisyydet.
Lehtitähden on kohdattava yksi kysymys, jota hän pelkää: Onko Taivasklaanin tarkoitus selvitä?

4 Crookedstar's Promise

Picture
Kaksi tervettä pentua on juuri syntynyt Jokiklaaniin: Tammipentu ja Myrskypentu. Koko klaani iloitsee pennuista, jotka ovat perineet rohkeutensa ja taitonsa emoltaan. Mutta kun Myrskypennun leuka vääntyy onnettomuudessa, Myrskypennun emo nimeää tämän uudelleen Vääräpennuksi ja hylkii tätä. Kun nuori kissa kasvaa vahvaksi, hän haaveilee olevansa klaanin päälikkö. Sitten salaperäinen kissa ilmestyy hänen uniin kuiskaten ennustuksia ja määrättyjä kohtaloita. Hän julistaa että Vääräpentu on kaikki mitä hän haluaa ja hänellä on lupaava uskollisuus Jokiklaanille.

 5 Yellowfang's secret

Voisiko Yksi salaisuus tuhota kaiken. . . .

Keltapentu on läpikotaisin Varjoklaaanin kissa ja hän ei jaksa odottaa tullakseen pelottomaksi soturiksi. Sitten Keltapentu pääsee soturioppilaaksi ja lopulta hän vastaanottaa soturi nimen- Keltahammas, ja hän yllättyy huomatessaan, että hänen tassujensa ei ole tarkoitus vuodattaa verta. Todellisessa Keltahampaassa piilee parantajan kohtalo ja hän ottaa paikan Varjoklaanin parantajaoppilaana.

Mutta Keltahampaaan unelmia uhkaa synkkä ennustus, ja jokainen askel tuottaa surua. Hän taistelee erottaakseen itsensä soturista ja synkkä ennustus on toteutumassa. Yksi salaisuus voisi tuhota kaikki soturiklaanit.

 

 

 

 

Guides/ Infokirjat (Vain englanniksi)

1 Secrets Of The Clans

Picture
Lukiessasi kirjaa voit löytää:
-Klaanien salaiset legendat ja mystinen alkuperä.
-Klaanien leirit ja alueet
-Klaanien historialliset soturit, päälliköt ja parantajat
-Tietoa klaanien ulkopuolella olevista kissoista
-Soturilain periaatteet
-Profetiat ja enteet, sekä niiden käytäntö
-Monia muita totuuksia, salaisuuksia, uskomuksia ja jokapäiväiseen klaanielämään liittyviä asioita.

2 Cats Of The Clans

Picture
Lue tarinoita joita ei ole koskaan kerrottu aijemmin! Klaanien kissat pursuavat tietoa kiehtovita yksityskohdista. Kirjassa on myös värillisiä piirroksia ja jokaisen oma perusteellinen elämänkerta. Kaikki kissat löytyvät Klaaninpäälliköistä kotikisuihin. Tämä kyseinen opas auttaa tutustuttamaan niin uusia kuin vanhojakin faneja sarjaan.

3 Code Of The Clans

Picture
Soturilain salaisuudet vihdoin paljastuivat.
-Tähtiklaanin merkit
-Odottamaton apu
-Salainen vallankaappaus
-Parantajat
ja monta muuta uutta tarinaa!

4 Battles Of The Clans

Picture
Kirja sisältää jokaiseen klaaniin liittyviä salaisuuksia:
-Varjoklaanin yö-väijytyksen tekniikka.
-Myrskyklaanin salamanisku taktiikka.
-Tuuliklaanin salainen maanalainen tunneli.
-Jokiklaanin vesiliikkeet.
-Taivasklaanin pelottava taivaanputous- isku.
+ Uusia kertomuksia klaanien historiallisista taisteluista.